сайт за запознанства на тинейджъри
Име: Парола:
забравена парола /
р е к л а м а
kvartiribg
р е к л а м а

ДГЗ - Днес Говорим За Какво е ДГЗ? Архив Преглед

Съществува ли истинското приятелство на днешно време ?

Днешният динамичен и комерсиален свят ни дава възможност да осъзнаем, какво е значението на думата приятелство. То може да се опише и така: “ Приятелството е бисер на морското дъно, години са нужни да го откриеш, а само секунди, за да загубиш” или е "ваза, в която не цъфти омраза, предателство и лицемерие". Съществува ли наистина толкова чиста и не опорочена връзка , която да се нарече приятелство ? 

 Много хора се представят за наши приятели, усмихват ни се, говорят ни ласкателно, но зад всичко това стои едно голямо лицемерие. 
Или както се казва:
"Господи пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се пазя!"

Приятелството е нещо адски ценно, но за жалост го осъзнаваме когато го загубим! Мисля, че на всеки се е случвало е бъде предаден или дори да предаде някой приятел, което значи,че не сте били толкова ценни един за друг! И когато намериш някого с когото можеш да споделяш всичко и да те познава толкова добре,че да знае какво точно ще направиш всяка една дадена ситуация е мн яко!

Какво мислите по темата ? Има ли истинско приятелство или надделява предателството и лицемерието на днешно време? Всичко интереси и до време ли е ?  Разкажете някоя ваша случка от живота.   (:




by saltero



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



3



.