сайт за запознанства на тинейджъри
Име: Парола:
забравена парола /
р е к л а м а
kvartiribg
р е к л а м а

Реклама
За сайта

Cupid.bg е сайт за запознаства създаден като част от групата сайтове на ГМГ ГРУП се разпострани много бързо сред българската аудитория. Това което нас ни прави различни, е че залагаме на много строги правила - по този начин фалшиви профили, "дразнещи" потребители и неморални профили не могат да се срещнат в сайтовете ни.Cupid.bg само за три седмици след старта му успя да надмине конкурентни сайтове като "karamel4e.com", "flirt4e.com", "limpa.bg", "bgm8.bg", "celuvka.bg", "tupalki.com", "mucunki.com" и "bgstar.eu" по посещаемост.)
Таргет
Имайки предвид бързото разрастване на сайта се свържете с нас за статистика и анализ на таргета.
Реклама и Позиции
Ние сме против предварително създадените позиции - просто защото потребителите свикват с тях и ефекта дори от добра реклама се намалява значително. При нас клиента решава къде иска да вижда рекламата си, колко да е голяма, дали да е стандартна или нестандартна и дали да е таргетирана.

Преди всяка рекламна кампания ние ще анализираме продукта/фирмата/сайта и ще ви посъветваме къде и как ще е най-добре да се рекламира на нашия сайт. Понякога една реклама (примерно) по вътрешната поща за един ден е много по-ефективна от стандартна баннер реклама за един месец - И обратното. Свържете се с нас, и ние ще ви предложим най-добрия вариант.
Цени
Цените при нас не се измерват на база клик/импресии а на следния принцип:

1. Вид на рекламата (стандартна/нестандартна)
2. Място/Големина/Таргет на рекламата
3. Срок/Закупени кликове на рекламата

За повече информация се свържете с нас ни пишете на