сайт за запознанства на тинейджъри
Име: Парола:
забравена парола /
р е к л а м а
kvartiribg
р е к л а м а

Правила


1 | ОБЩИ ПРАВИЛА НА САЙТА

1.1/ Потребители под 18 години трябва да имат устното съгласие на родителите си, за да ползват този сайт. За лица под навършени 13 години сайта е забранен.

1.2/ Всякакав вид на агресия, расова дискриминация, неприлично държание както и сексуални намеци не се толерират на сайта и биват наказвани с бан и триене на профила.

1.3/ Заяждането, груби коментари, обиди както и псуването са строго забранени на сайта и биват наказвани с моментално триене на профила.

1.4/ Фалшиви профили (профили със снимки на друго лице / лични данни на друго лице) се трият моментално и на създателите се налага бан от сайта.

1.5/ На сайта се говори БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - не се толерират коментари, лични съобщения и описания в профила на друг език (изключение: Английски).


2 | ТОЧКИ / ЗНАЧКИ / Карета / SMS / Награди

2.1/ ТОЧКИТЕ са виртуалната "валута" на сайта. Точки се изкарват с различни платени и безплатни действия.

2.2/ Използването на FLOOD/SPAM/Програми с цел повишаване на точките не се толерира и профила ви ще бъде изтрит моментално. Под FLOOD/SPAM разбираме потребител А да пише еднакви/подобни/безсмислени коментари на потребител Б и обратното, с цел изкарване на точки.

2.3/ По всяко време могат да ви бъдат отнети всички или част от точките ако сте нарушили правилата на сайта, или ако модераторите/администраторите имат друга причина, която не е нужно да бъде оповестена.

2.4/ Използването на чужд GSM, както и измама на трети лица с цел изпращане на SMS с цел облага на този или друг сайт се наказва с перманентен БАНН от наша страна и сътружничество с органите на реда.

2.5/ Награди в конкурси на сайта (ако не са виртуални) се предват лично от представител на сайта и/или от организатора на конкурса (включващ и трети лица), като при самото предаване се подписва документ, че наградата е предадена/приета. При наличие на злоупотреби/спорове Cupid.bg си запазва правото да анулира даден/а конкурс/игра проведена на сайта и/или чрез трети лица.


3 | СНИМКИ

3.1/ Не се толерират снимки с порнографско съдържание, наркотици, оръжия, гаври, лица на известни личности и тем подобни.

3.2/ Тъй като при нас снимките НЕ минават одобряване, може да откриете снимка против правилата - ако това се случи използвайта линка под нея за "докладване на нарушение" и ние ще я изтрием.

3.3/ За главна снимка е задължително да се вижда ЯСНО лицето ви.


4 | ПРАВОМОЩИЯ

4.1/ Модераторите и Администраторите могат по всяко време да изтрият даден профил, да променят правилата и да направят промени по сайта без предварително предупреждение.

4.2/ Cupid.bg си запазва правото да предава лични данни, логове, записки, снимки и всякаква друга информация на органите на реда ако има основание.

4.3/ На сайтовете на Cupid.bg сексуален намек на пълнолетно лице към непълнолетно се счита като педофилия и е забранено (въпреки, че закона го позволява). Такива потребители освен бан и триене на профила влизат и в черният ни списък, което им забранява и достъпа към други сайтове в групата ни както и в бъдещи такива.

4.4/ Администраторите и модераторите си запазват правото да закриват профили на лица без предупреждение, ако считат че същите биха могли да нарушат точка #3.3 от правилата на сайта в бъдеще. С тази мярка ние защитаваме сигурността на непълнолетните потребители на сайта.

4.5/ Cupid.bg си запазва правото по всяко време да променя/допълва правилата на сайта без уведомяване на потребителите си. Потребителите сами са отговорни да следят евентуални промени в правилата. Важни промени се съобщават във форума на сайта, секция новини.

4.6/ Ние държим ужасно много на директния контакт с потребителите - говорете с нас, независимо дали имате проблем, критика или предложение. Този сайт е направен за вас потребителите, вашите желания винаги ще са на преден план.